IndexZoekenRegistrerenInloggen
ϟ Welcome

Welcome at Hogwarts
05/01/2014
# Update code #002

05/01/2014
# Kraak jij de code?

05/01/2014
# Update Code

01/01/2014
# Verandering Code Banner

01/01/2014
# Mail en twitter

31/12/2013
# We wish you all a happy new year!

26/12/2013
# Hogwarts is officieel geopend.

Het is winter en dat betekent dat je je extra warm moet aankleden tegen de kou en kunt genieten van elk sneeuwvlokje dat de aarde onder je voeten raakt.
ϟHouses
030
010
010
010
ϟHet Team

Professor Salvatore


Professor Camui


Open
PM ~ WWW


Open
PM ~ WWW

Heb je vragen, mail dan gerust
ϟ switch account
Switch character

Charactername

Passwordϟ word count
ϟ Credits
©redits 2013-2017: Hogwarts

Tekst, afbeeldingen, characters, codes en ideeën behoren tot Hogwarts en hun rechtmatige eigenaar.

Het idee van Hogwarts behoort tot Professor Salvatore & Professor Camui en is opgebouwd en gecodeerd door Smolderhalder.

Dit forum wordt het beste weergegeven met
Contact

Deel
 

 Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Professor Phillips
Professor Phillips

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : nog geen
Aantal berichten : 26
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 24
Partner: Many
Karakter:

Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles Empty
BerichtOnderwerp: Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles   Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles Icon_minitimema dec 30, 2013 11:52 pm
(OOC: Dit is een deel van mijn gansopdracht, maar er komt nog een uitgebreider levensverhaal van Jean-Jacques de appel als ik wat meer inspiratie heb.)

Dinsdag na de lunch moest Thijmen zijn eerste les geven aan de eerstejaars. Naar wat hij op de openingsceremonie en in de leerlingenkamer van Ravenklauw had gezien, leek dit een talentvolle jaarlaag te zijn. Thijmen was benieuwd hoe ze het in zijn les zouden doen. Hij zat in kleermakerszit bovenop de grote zwarte vleugel voorin het lokaal, zijn vertrouwde plekje, en keek toe hoe de eerstejaars binnenkwamen. Sommigen leken erg zenuwachtig, maar hij begroette hen met een warme glimlach.
Toen iedereen binnen was, begon hij heel relaxt met zijn les. Hij liet eerst iedere leerling zichzelf voorstellen. "Welkom allemaal. Voor we met de les beginnen, wil ik graag een kort voorstelrondje doen. Je mag over jezelf vertellen wat je wilt, maar zeg in ieder geval je naam, je afdeling en wat voor muziekinstrument je bespeelt." Terwijl Thijmen sprak, veranderde hij van houding. Hij trok één knie op en zette zijn voet op de vleugel, terwijl de andere losjes in de lucht bengelde. Vanaf de vleugel kon hij net een stukje boven de klas uitkijken. Terwijl hij daar rustig zat, luisterde hij aandachtig naar ieder kind. Hij probeerde de namen zo snel mogelijk te onthouden.
Toen alle eerstejaars aan de beurt waren geweest, stelde Thijmen zichzelf ook voor. Als afdelingshoofd was hij natuurlijk redelijk bekend in de school, maar waarschijnlijk kenden nog niet alle eerstejaars hem. "Ohja, zal ik dan ook nog even zeggen wie ik ben. Mijn naam is Thijmen Phillips. Ik ben sinds dit jaar het afdelingshoofd van Ravenklauw en dit is Jean-Jacques, mijn appel.” Hij wees naar een grote rode appel die naast hem op de vleugel stond en waar met permanent marker een gezichtje op was getekend. “Ik geef Spreuken en Bezweringen. Mocht je tot voorheen gedacht hebben dat dit Toverdranken is, van zit je dus in het verkeerde lokaal. In dat geval kun je nu nog vertrekken.
Ehm.. wat kan ik verder nog vertellen. Ik speel viool, gitaar en piano en ik zing in een bandje. Ik kom uit Finland, maar heb daarvoor in Frankrijk op school gezeten dus vandaar dat mijn Engels misschien niet perfect is."
Met een korte handbeweging sommeerde Thijmen zijn toverstaf. "Goed, nu we dat gedaan hebben, kunnen we met de les beginnen. Jullie hebben vijf minuten om jullie spreukenboek door te nemen en daar een spreuk uit te kiezen die jullie in je eerste les graag zouden willen leren. De spreuk met de meeste stemmen wordt het." Thijmen keek tevreden toe hoe sommige leerlingen driftig begonnen te bladeren. Hij was benieuwd waar ze mee op de proppen zouden komen.

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles Thijmensig2
Terug naar boven Ga naar beneden
http://w11.zetaboards.com/gul_isil
 

Spreuken en bezweringen: Kennismakingsles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hogwarts :: ϟ Hogwarts Academy :: .:. Floors :: .:. Classrooms :: .:. Second Floor-