IndexZoekenRegistrerenInloggen
ϟ Welcome

Welcome at Hogwarts
05/01/2014
# Update code #002

05/01/2014
# Kraak jij de code?

05/01/2014
# Update Code

01/01/2014
# Verandering Code Banner

01/01/2014
# Mail en twitter

31/12/2013
# We wish you all a happy new year!

26/12/2013
# Hogwarts is officieel geopend.

Het is winter en dat betekent dat je je extra warm moet aankleden tegen de kou en kunt genieten van elk sneeuwvlokje dat de aarde onder je voeten raakt.
ϟHouses
030
010
010
010
ϟHet Team

Professor Salvatore


Professor Camui


Open
PM ~ WWW


Open
PM ~ WWW

Heb je vragen, mail dan gerust
ϟ switch account
Switch character

Charactername

Passwordϟ word count
ϟ Credits
©redits 2013-2017: Hogwarts

Tekst, afbeeldingen, characters, codes en ideeën behoren tot Hogwarts en hun rechtmatige eigenaar.

Het idee van Hogwarts behoort tot Professor Salvatore & Professor Camui en is opgebouwd en gecodeerd door Smolderhalder.

Dit forum wordt het beste weergegeven met
Contact

Deel
 

 {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Professor Flynn
Professor Flynn

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : Lana Moore
Aantal berichten : 23
RPG - Posts : 3

My Wizard
Leeftijd: 22
Partner:
Karakter:

{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Empty
BerichtOnderwerp: {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars   {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Icon_minitimedi jan 14, 2014 8:34 pm


Hij was zó trots! Het was Oliver gelukt om vriendschap te sluiten met een Eenhoorn. Een Éénhoorn! Het was erg moeilijk om bevriend te raken met een Eenhoorn, zeker als je van het mannelijke geslacht was. Hij grijnsde naar het gouden veulen naast hem, en aaide hem over zijn snuit. "Dit, is nou het veulen van een Eenhoorn." Even wachtte hij, om het de leerlingen die voor hem stonden door te laten dringen. "Nou zien jullie dat deze knul hier nog geen hoorn heeft, dat komt omdat hij nog erg jong is. De hoorn komt pas door als ze ongeveer twee jaar zijn." Voorzichtig streek hij het haar van het veulen opzij, om te laten zien dat het voorhoofd nog volkomen kaal was. Het snoof nerveus bij al de blikken van al die jonge tovenaars. "Meestal zijn ze niet zo snel bevriend met mensen, zeker jongens. Maar gelukkig zijn veulens daar wat losser in." Het veulen kwam in beweging en zette een paar stappen naar achteren. Met een paar sussende woordjes wist hij het dier wat naar voren te brengen. "Ik heb hier een vragenlijst, die gaan jullie allemaal invullen. Het maakt niet uit als je iets niet weet, dit is alleen om te zien of je al eerder iets hebt gehoord of gelezen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Naomi Clark
Naomi Clark

A Gryffindor Student

A Gryffindor Student

Dubbel Accounts :
Aantal berichten : 61
RPG - Posts : 2

My Wizard
Leeftijd: 16 years
Partner: I hope you find someone who makes you miserable
Karakter:

{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars   {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Icon_minitimewo jan 15, 2014 2:01 pm{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars 2dhimvs
Gryffindor. De afdeling waar ze haar hele leven zal bij behoren. De gedachte had al lang in haar hoofd rond gedoold. Ze zeggen dat het staat voor moed, lef en ridderlijkheid. Daar kon ze haarzelf wel in terug vinden. Naomi was dan ook dolgelukkig dat ze zich als één van hen mag noemen. Dat was dan ook het probleem niet. Hoe zou ze het zeggen tegen haar ouders? Haar vader? Haar moeder zou blij zijn voor haar dat wist ze zeker. Naomi's moeder heeft tenslotte ook nog bij Gryffindor gehoord, haar vader echter niet. Haar vader hoorde bij de mensen die ze veracht. Misschien komt het door haar vader dat Naomi mensen van Sytherin haat of juist omgekeerd? Veel kon het haar niet echt schelen. Ze haatte beide. Ze denken dat ze de belangrijkste mensen zijn en dat ze alles kunnen. Wel, duidelijk niet. Dat was dus nog een reden die ze kon toevoegen aan haar 'Waarom ik mensen van Sytherin niet mag' lijstje. Haar mening mag dan wat wreed overkomen maar het is en blijft haar mening en Naomi heeft helemaal niets tegen de andere afdelingen. "Dit, is nou het veulen van een Eenhoorn." Naomi werd uit haar gedachten gesleurd en keek op naar waar de stem vandaan kwam. Voor haar stond een gouden veulen en het eerste wat ze opmerkte was dat het geen hoorn had. Maar toch, het dier was prachtig om naar te kijken. Iedere beweging dat het maakte zelf gewoon ademhalen was ongelofelijk. Naomi had nog nooit een eenhoorn gezien dus dit was al een goede start voor haar eerste les.  "Nou zien jullie dat deze knul hier nog geen hoorn heeft, dat komt omdat hij nog erg jong is. De hoorn komt pas door als ze ongeveer twee jaar zijn." Dat verklaarde waarom het dus geen hoorn had. Maar wacht waar kwam die stem vandaan? Naast het veulen stond de leerkracht. Juist, ze was bijna vergeten dat er nog een leerkracht en leerlingen rondom haar waren. Haar blik werd terug gevestigd op het veulen toen Naomi zag dat het voorhoofd nog volkomen kaal was. "Meestal zijn ze niet zo snel bevriend met mensen, zeker jongens. Maar gelukkig zijn veulens daar wat losser in." Het veulen snoof nerveus en deed een paar stappen achteruit. De leraar probeerde het dier wat op gemak te stellen en dat lukte blijkbaar nog goed ook, want al snel deed het terug een paar stappen naar voren. "Ik heb hier een vragenlijst, die gaan jullie allemaal invullen. Het maakt niet uit als je iets niet weet, dit is alleen om te zien of je al eerder iets hebt gehoord of gelezen." Haar blik gleed over de vragenlijst die ze gekregen had. Een glimlach sierde haar vragen bij het lezen van de vragen. Naomi had al zin om ze allemaal te beantwoorden. Haar eerste les en ze stond al oog in oog met een eenhoorn veulen. Je kan wel zeggen dat ze een zwak had voor schattige dingen/dieren. Niet dat ze dat ooit zou toegeven natuurlijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Ophelia Siren
Ophelia Siren

A Hufflepuff Student

A Hufflepuff Student

Dubbel Accounts : -
Aantal berichten : 16
RPG - Posts : 2

My Wizard
Leeftijd: 15 jaar
Partner: Love looks not with the eyes, but with the mind. Therefore is winged Cupid painted blind.
Karakter:

{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars   {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Icon_minitimewo jan 15, 2014 6:36 pm
Terwijl het groepje leerlingen met Professor Flynn meeliepen, keek Ophelia verwonderd om zich heen. Het Verboden Bos had haar altijd al verbaasd. De mysterieuze, stille sfeer van het bos liet een rilling over haar ruggengraat heen gaan. Het maakte niet uit wáár in het bos je was, die sfeer was altijd aanwezig. Het bos zelf was dan ook een groot mysterie. Er leefden de zeldzaamste, meest fantasie-rijke wezens die je je maar kon bedenken. Het was dan ook vrij gevaarlijk om hier te komen, maar de Fabeldierlessen waren hier vrijwel altijd.
Diep in haar gedachten verzonken botste Ophelia op haar voorganger. De plotselinge schudding maakte haar wakker uit haar dagdromen. Automatisch ging ze op haar tenen staan en probeerde ze over het groepje studenten heen te kijken. Iedereen leek als verstijft te staan en keken allen naar één punt. Opeens zag ze het. Het was het wonderlijkste wat ze ooit had gezien. Een elegant, gouden eenhoorn veulen stond recht naast Professor Flynn. "Dit, is nou het veulen van een Eenhoorn." Iedereen had natuurlijk allang door dat het het was, maar de bevestiging van de Professor maakt haar alleen maar nog meer opgewonden. "Nou zien jullie dat deze knul hier nog geen hoorn heeft, dat komt omdat hij nog erg jong is. De hoorn komt pas door als ze ongeveer twee jaar zijn." Voorzichtig streek hij de voorpluk van het veulen opzij. Het voorhoofd was inderdaad nog helemaal kaal. Snel pakte Ophelia haar aantekeningenboekje en begon driftig alles op te schrijven wat de Professor vertelde. "Meestal zijn ze niet zo snel bevriend met mensen, zeker jongens. Maar gelukkig zijn veulens daar wat losser in." Het meisje keek opnieuw naar het stel. Dat ze elkaar überhaupt ontmoet hadden vond ze al wonderlijk, maar dat ze ook een vriendschap hadden gesloten was wel erg speciaal. Ophelia maakte zich klein en probeerde langzaam wat naar voren te komen. Haar ogen werden nog groter naarmate ze dichterbij kwam. Het was haast moeilijk om haar ogen niet op het dier te houden. "Ik heb hier een vragenlijst, die gaan jullie allemaal invullen. Het maakt niet uit als je iets niet weet, dit is alleen om te zien of je al eerder iets hebt gehoord of gelezen." Deze woorden schudde Ophelia opnieuw wakker uit haar gedachten. Vluchtig keek ze op en knipperde een paar keer met haar ogen. Een vragenlijst werd uitgedeeld. Toen ze er zelf een in handen had gekregen fronste ze wat terwijl ze de vragen las. Altijd al was ze vreselijk geïnteresseerd geweest in dit vak, dus de meerderheid wist ze eigenlijk wel. Geconcentreerd begon ze de vragen in te vullen, met het wonderschone veulen nog in haar achterhoofd geplakt.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud

{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars   {Les 1} 5e, 6e & 7e jaars Icon_minitime
Terug naar boven Ga naar beneden
 

{Les 1} 5e, 6e & 7e jaars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hogwarts :: ϟ Outside Hogwarts :: .:. Forbidden Forest-