IndexZoekenRegistrerenInloggen
ϟ Welcome

Welcome at Hogwarts
05/01/2014
# Update code #002

05/01/2014
# Kraak jij de code?

05/01/2014
# Update Code

01/01/2014
# Verandering Code Banner

01/01/2014
# Mail en twitter

31/12/2013
# We wish you all a happy new year!

26/12/2013
# Hogwarts is officieel geopend.

Het is winter en dat betekent dat je je extra warm moet aankleden tegen de kou en kunt genieten van elk sneeuwvlokje dat de aarde onder je voeten raakt.
ϟHouses
030
010
010
010
ϟHet Team

Professor Salvatore


Professor Camui


Open
PM ~ WWW


Open
PM ~ WWW

Heb je vragen, mail dan gerust
ϟ switch account
Switch character

Charactername

Passwordϟ word count
ϟ Credits
©redits 2013-2017: Hogwarts

Tekst, afbeeldingen, characters, codes en ideeën behoren tot Hogwarts en hun rechtmatige eigenaar.

Het idee van Hogwarts behoort tot Professor Salvatore & Professor Camui en is opgebouwd en gecodeerd door Smolderhalder.

Dit forum wordt het beste weergegeven met
Contact

Deel
 

 {Professor} Thijmen Phillips

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Professor Phillips
Professor Phillips

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : nog geen
Aantal berichten : 26
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 24
Partner: Many
Karakter:

{Professor} Thijmen Phillips Empty
BerichtOnderwerp: {Professor} Thijmen Phillips   {Professor} Thijmen Phillips Icon_minitimewo jan 01, 2014 9:33 pm
Naam: Thijmen Phillips
Leeftijd: 24
Woonplaats: Daar heeft hij er meerdere van: Zijn vader woont in een klein dorpje in Finland, zijn moeder is na de scheiding verhuisd naar een appartementje in het centrum van Parijs. Thijmen zelf is regelmatig bij zijn ouders, maar hij heeft natuurlijk ook een slaapplaats op Zweinstein en een appartementje in Londen.
Afkomst: Driekwartbloed
Burgerlijke Staat: Single, al heeft hij regelmatig scharrels.
Rijkdom: Ruim voldoende om van rond te komen, maar niets in overvloed.
Toverstok: ] Ja die heeft hij.

OHKAY OKAY:
hij is gemaakt van eenhoornhaar en treurwilgenhout.
Uiterlijk: Thijmen is iets kleiner dan de gemiddelde persoon van zijn leeftijd. Hij heeft halflang witblond haar met een kleine slag en groen/grijze ogen. Hij lijkt nauwelijks ouder dan zijn leerlingen. Dit komt niet alleen door zijn lengte, maar ook door zijn altijd vrolijk lijkende gezicht, wat uitzonderlijk knap is. Hij neemt het meestal niet te nauw met de kledingregels en kleedt zich het liefst volgens de laatste mode, wat zijn schoonheid nog meer tot zijn recht laat komen.
{Professor} Thijmen Phillips TI4U_u1145366677
{Professor} Thijmen Phillips Cody_linley_1188837506

Innerlijk: Heel open, vrolijk en spontaan, maar kan zich moeilijk inhouden. Hij is erg enthousiast, maar soms een tikkeltje lichtgelovig. Thijmen praat graag honderduit over de dingen die hij leuk vindt. Hij dwaalt snel af en kan zich soms moeilijk concentreren. Hij is erg nieuwsgierig van aard, maar is meestal te snel weer afgeleid om dingen helemaal tot de bodem toe uit te zoeken.
Door zijn verleden is seksualiteit voor hem een heel ‘normaal’ onderwerp geworden en praat hij soms over dingen, waar voor anderen een enorm taboe op ligt (en waarvan ik niet weet of ik ze wel op dit forum moet posten), alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Familie:
De Phillips-familie is een van de bekendste magische families van Finland. Ze zijn grotendeels bloedzuiver, maar hechten daar niet zo veel waarde aan. Ze hebben een aantal zeer machtige tovenaars voortgebracht, waaronder Thijmens vader.
Pappa, zeer bekwame bloedzuivere tovenaar. Hij staat ook wel bekend als grootmeester Phillips, maar verdient zijn geld liever als banketbakker.
Mamma, gescheiden van de pappa, alcoholiste, halfbloed, maar heeft geen magische krachten
Tobias, oudste en zeer liefhebbende broer
Sebas, een-na-oudste broer. Sebas is blind, maar kan soms dingen zien met behulp van zijn magie.
Thijmen, like duh daar gaat dit topic over.
Cecile [spreek uit Suhsiel], tweelingzus van Thijmen. De tweeling heeft een hele hechte band en vertelt elkaar alles. Na hun middelbare school, gingen ze beiden een andere richting op. Het was erg wennen voor Thijmen om Cecile niet meer voortdurend in de buurt te hebben. Ze spreken nog steeds heel vaak samen af.
Wie zijn de belangrijkste personen in je personages zijn of haar verleden?
- Tobias (negatief)
- Cecile (positief)
Verleden?
Thijmen komt uit een vrij groot gezin, dat in een dorpje in Finland woont. Hij heeft twee oudere broers (Sebas (4 jaar ouder) en Tobias (5 jaar ouder)) en een jonger tweelingzusje Cecile [spreek uit suhsiel]. Zijn ouders zijn gescheiden toen hij zes jaar oud was. Zijn vader runt (nog steeds) de bakkerszaak in hun dorp, zijn moeder is naar een appartementje in de stad verhuisd. In de weekenden zijn hij, zijn broers en zusje bij hun moeder, die soms wat te veel drinkt waardoor die weekenden niet altijd even gezellig zijn.
Zijn vader is een bakker, die bekend staat om zijn heerlijke producten. Hun vader is een tovenaar, waardoor er geregeld magische mensen over de vloer kwamen. Hun ouders hebben er echter bewust voor gekozen om hun kinderen niet te vroeg in contact te laten komen.

Thijmen was nu iets meer dan een half jaar oud en kon al zelf over de vloer kruipen. Zijn ouders hadden hem in de box gezet en waren even de kamer uitgegaan, maar het kleine jongetje wist al dat een van de spijlen los zat. Twee minuten later kroop hij de kamer uit en ging op zijn dooie gemakje zijn moeder voorbij, die daar aan het strijken was. Deze was zo verbaasd dat ze eerst niet achter hem aan kon gaan en de kleine Thijmen kroop vrolijk verder naar buiten. Daar zag hij zijn grote broer Sebas, die nu een jaar of vier was, staan. Hij kroop vrolijk naar hem toe, omdat hij met hem wilde spelen. Thijmen zat nu voor de voeten van zijn broer en trok aan zijn broespijpen. Sebas, die Thijmen niet kon zien, schrok en verloor zijn evenwicht. Hij zou Thijmen verpletterd hebben als hij niet in een flits, door een uitwendige kracht, van richting was veranderd. De twee jongens zaten huilend op de grond en hun moeder, die dit alles van een afstandje had gezien hielp Sebas overeind, tilde Thijmen op en liep onmiddellijk met hen naar hun vader. Hoewel ze zelf geen magie had, wist ze wat ze vandaag had gezien.

De periode vlak na de scheiding was een hele rare voor het gezin. Thijmen en zijn zusje waren nog te jong om goed te kunnen begrijpen wat er aan de hand was en Sebas was rustig en harmonieus als altijd, maar Tobias had het er erg moeilijk mee. Hij sloot zich soms op in zijn kamer en liet zich dan de hele dag niet zien. Wanneer hij wel buiten was leek hij altijd somber. Thijmen herinnerde zich dit alles maar vaag, het beeld van een gesloten deur en een sombere Tobias is het enige wat hij zich nog herinnert.
De periode daarna zou Thijmen echter meer blijvende herinneringen opleveren.

Een half jaar na de scheiding begon het. Datgene wat Thijmen voorgoed zou veranderen, een geheim wat hij tot op de dag van vandaag bij zich draagt, een verschrikkelijk geheim.

Cecile stapte de kamer van Thijmen in en keek verrast op toen ze zag dat hij er niet was, hij zou wel bij een van zijn vrienden zitten. Ze liep en de kamer rond toen ze een schrift open zag liggen op z’n bureau..
Het schriftje bleek Thijmens dagboek te zijn en in dat dagboek las ze hét.

Toen Thijmen die middag thuis kwam, hoorde hij van zijn vader dat Cecile ziek was geworden. Ze lag hysterisch krijsend op haar kamer en niemand, noch haar vader, noch Tobias kon haar kalmeren. Thijmen ging onmiddellijk naar boven om te kijken hoe het met haar was en te vragen wat er precies aan de hand was, maar voor hij ook maar een woord over zijn lippen kreeg, had ze het al op een schreeuwen gezet en joeg ze hem de kamer uit door met alles wat er maar binnen haar bereik was naar hem te gooien. Terwijl hij de kamer uitvluchtte, kwam Sebas heel rustig de gang opgelopen. Hij ging naar binnen en sloot de deur. Het duurde niet lang voor het stil werd.
Thijmen maakte zich ernstig zorgen om zijn tweelingzusje, maar Sebas zei dat ze blijkbaar alleen een ernstige griep had. In alle hectiek was had hij er totaal geen erg in dat zijn dagboek open op zijn bureau lag..

Twee dagen later ging Cecile weer gewoon naar school. Ze zei zelf dat ze een hele erge griep had gehad. Iedereen vermoedde dat er meer aan de hand was, maar niemand sprak erover. Misschien dat Sebas wist wat er werkelijk mis was, maar niemand vroeg het hem en uit zichzelf sprak hij er ook niet over. Het zou waarschijnlijk niet lang meer duren of het hele voorval was vergeten.
Toen Thijmen en Cecile de dag daarna thuis kwamen en samen op haar kamer zat barstte Cecile uit. Ze begon hem woedend allerlei vragen te stellen: waarom hij haar niet had vertrouwd, waarom hij zelfs tegen haar niets had gezegd terwijl zij alles aan hem toevertrouwde, en bovenal, waarom hij het toeliet. Thijmen had geen idee waar ‘het’ over ging, maar een onbehaaglijk gevoeg kwam in hem op. Thijmen wilde haar vragen wat dit allemaal te betekenen had, maar toen viel plotseling de naam ‘Tobias’. Alle puzzelstukjes vielen nu op hun plaats en Thijmen was sprakeloos. Hoe kon ze dat weten? Cecile was totaal buiten zinnen en Thijmen was blij dat er niemand anders thuis was. Als iemand dit ook maar zou horen was het drama helemaal compleet. De tweeling had altijd een goede band gehad vertelde elkaar alles. Alles behalve dit. Nu begreep hij pas waarom ze op slag zo ziek was geworden. Ze wist wat niemand over hem zou moeten weten..
Hij ging zuchtend op haar bed zitten. Zijn benen konden hem niet meer dragen en hij was niet in staat ook maar iets uit te brengen. Er liepen tranen uit zijn ogen en uit die van haar. Hij antwoordde nog steeds niet. Hij kon niet antwoorden. Hij keek naar de grond en durfde een tijdje niet omhoog te kijken naar Cecile die voor hem stond te preken. Uiteindelijk keek hij naar haar omhoog. In zijn ogen was een doordringende blik, waarin al zijn gevoelens op dat moment te lezen stonden: schaamte, verdriet, pijn en vooral dat ene wat alle ellende had veroorzaakt: onmacht. Toen ze zijn blik zag viel ze uiteindelijk stil. Praten kon hij nog steeds niet, dus heerste er een bedrukte stilte. Een traan rolde over haar wang, viel op de grond en mengde zich met een van zijn tranen. Ze waren een tweeling en zouden altijd alles samen delen.
Cecile kwam naast hem op het bed zitten met haar armen om hem heen en haar hoofd op zijn schouder. “Thijmen.. Thijmen.. Wat moeten we nou?” Toen brak hij. Tranen begonnen in grote getale te stromen en zijn schouders schokten zo dan Cecile’s hoofd heen en weer stuiterde, maar hij kon er niets aan doen. Hij had het gevoel dat hij verdronk in alle emoties en herinneringen, maar toen werd hij zich bewust van Cecile's armen om hem heen en besefte hij dat hij dit niet meer alleen hoefde te verwerken. In alle duisternis begon een klein lichtje van hoop te schijnen, klein maar sterk genoeg om hem zijn spraakvermogen terug te geven. “Ik weet het niet Cecile.. Ik weet het niet.”
Meer tijd om te praten kregen ze niet, want beneden hoorden ze de voordeur opengaan. Sebas en Tobias waren thuisgekomen. Thijmen liep naar de spiegel op Cecile's kamer en zette zijn gebruikelijke glimlach weer op. De glimlach waar veel achter schuil ging, maar voor het eerst leek de pijn verlicht. Hij hoefde hem nu niet meer alleen te dragen.

Toen Thijmen 11 jaar werd, kreeg hij een uitnodiging voor Darriem, een magische school in Australië. Deze school had leerlingen van over de hele wereld en zorgde er zelf voor dat deze werden opgehaald. Omdat ze Darriem een beter alternatief vonden dan Klammfels, en omdat de rest van hun familie ook van die school afkomstig was, gingen Thijmen en Cecile naar Darriem toe. Hun eerste jaar op Darriem begon goed, maar al snel begonnen er problemen te ontstaan. Doordat de geesten van de stichters via de levenden een legendarisch gevecht aangingen, was de school niet langer veilig en kon de tweeling niet terugkeren voor hun tweede jaar. Daarom besloten hun ouders om ze naar Beauxbatons te sturen. Hun moeder was inmiddels naar Parijs verhuist. Naar Thijmens eigen zeggen was deze school het beste alternatief: "Óf naar een school in een warm gebied met veel meisjes (heaven) óf naar een of ander tochtig oud kasteel. Moeilijke keuze voor me nietwaar?"

Thijmen beheerste het Frans goed genoeg om zich fatsoenlijk uit te kunnen drukken, maar doordat hij op darriem Engels onderwijs gewend is, gebruikte hij veel anglicismen. Na zijn jaren op Beauxbatons spreek hij drie talen vloeiend: Fins (zijn moedertaal), Engels en Frans. Soms switch hij wel eens tussen die talen zonder het zelf door te hebben.

Thijmen haalde in zeven jaar zijn diploma op Beaubatons en begon aan een docentenopleiding in Engeland. Hij had het in Frankrijk inmiddels allemaal wel gezien. Het lot dreef hem naar Zweinstein voor zijn laatste stagejaar. Na die stage is hij blijven hangen. Er kwam dit jaar toevallig net een vacature voor afdelingshoofd van Ravenklauw vrij. Thijmen heeft gesolliciteerd en is nu naast docent ook voor het eerst afdelingshoofd.

In welke afdeling heeft je personage gezeten? Aleta (De Franse variant van Ravenklauw) en op Darriem zat hij in Makani (de lucht-afdeling).
Wat waren de favoriete vakken van je personage? Muziek (werd alleen op Darriem gegeven) en sport/vliegles
Wat waren de minst favoriete vak van je personage? Geschiedenis en magische wiskunde/voorspellend rekenen
Werkervaring: Voor hij naar Zweinstein kwam, heeft hij stage gelopen als muziekdocent op een niet magische school.

Wat doet je personage het liefst in zijn vrije tijd? Muziek maken en/of uitgaan. Thijmen zingt en speelt in een band.
Wat doet je personage het minst graag? Huiswerk maken (deed hij meestal ook niet).

Noem vijf positieve eigenschappen van je personage:
- Thijmen is echt echt écht ontzettend knap.
- Hij lijkt altijd vrolijk en aardig.
- Hij heeft een zeer spontaan karakter.
- Hij is nieuwsgierig aangelegd en is redelijk goed in sport en magie.
- Thijmen laat zich niet gemakkelijk beïnvloeden door tegenslag.
- Hij is biseksueel en staat voor veel dingen open.

Noem vijf negatieve eigenschappen van je personage:
- Thijmen is vrij lichtgelovig
- Hij is een beetje ijdel (al heeft hij lang niet altijd door wat voor effect zijn schoonheid op mensen kan hebben).
- Tijmen is een fervent dagdromer, soms is hij maar half aanspreekbaar wanneer hij in gedachten verzonken is. Het komst zelfs voor dat hij midden tijdens een gesprek iets ziet wat hem aan het denken zet waardoor hij wegzakt..
- Hij heeft zijn moeders liefde voor alcohol geërfd, alleen in een wat minder extreme vorm.
- Hij is biseksueel. Je zou Thijmen een beetje een womanizer kunnen noemen. Hij heeft veel vriendinnetjes en vriendjes gehad, maar de meeste van zijn 'relaties' - als je die zo al zou kunnen noemen - varieerden in lengte van een paar weken tot een paar dagen.. Sommigen heeft hij zelfs maar één avond ontmoet en daarna nooit meer gezien..

Manier van lesgeven:
Thijmen is niet echt een autoritair docent. Hij behandelt zijn leerlingen als een soort gelijken, al laat hij wel doorschemeren dat hij toch echt meer van zijn vakgebied afweet dan een of andere bijdehante leerling. Hij gaat vaak in discussie met de klas of geeft hen vreemde opdrachten en probeert ze op die manier zelf het antwoord te laten vinden op een vraag. Thijmen is altijd wel in voor een grapje tussendoor, maar heeft ook een strakke lesplanning en besteedt zijn tijd dus meestal zeer nuttig. Hij behandelt zijn leerlingen met respect en verwacht door hen op dezelfde manier terug te worden behandeld. Als je goed op let in zijn les, wil hij werkelijk alles voor je doen, maar doe je dat niet, dan laat hij je keihard zakken.

Extra: Thijmen speelt al heel lang viool. Daarnaast zingt hij, speelt hij gitaar en is hij piano aan het leren. Hij hoopt ooit de schoolhoofden zo ver te krijgen dat hij muzieklessen mag geven, want dat is gewoon zijn ding.

Hij heeft van zijn vader een trucje geleerd om zonder toverstaf te kunnen toveren. Dit komt hen soms wel eens bijzonder goed van pas..

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

{Professor} Thijmen Phillips Thijmensig2
Terug naar boven Ga naar beneden
http://w11.zetaboards.com/gul_isil
 

{Professor} Thijmen Phillips

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hogwarts :: ϟ Out Of Character :: .:. Introduces :: .:. Character-