IndexZoekenRegistrerenInloggen
ϟ Welcome

Welcome at Hogwarts
05/01/2014
# Update code #002

05/01/2014
# Kraak jij de code?

05/01/2014
# Update Code

01/01/2014
# Verandering Code Banner

01/01/2014
# Mail en twitter

31/12/2013
# We wish you all a happy new year!

26/12/2013
# Hogwarts is officieel geopend.

Het is winter en dat betekent dat je je extra warm moet aankleden tegen de kou en kunt genieten van elk sneeuwvlokje dat de aarde onder je voeten raakt.
ϟHouses
030
010
010
010
ϟHet Team

Professor Salvatore


Professor Camui


Open
PM ~ WWW


Open
PM ~ WWW

Heb je vragen, mail dan gerust
ϟ switch account
Switch character

Charactername

Passwordϟ word count
ϟ Credits
©redits 2013-2017: Hogwarts

Tekst, afbeeldingen, characters, codes en ideeën behoren tot Hogwarts en hun rechtmatige eigenaar.

Het idee van Hogwarts behoort tot Professor Salvatore & Professor Camui en is opgebouwd en gecodeerd door Smolderhalder.

Dit forum wordt het beste weergegeven met
Contact

Deel
 

 A new year, a new begin.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Professor Kingsley
Professor Kingsley

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : -
Aantal berichten : 59
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 32
Partner: I feel like I have dragged you into my world.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimevr dec 27, 2013 10:37 pm

Het begin van een nieuw jaar is altijd de vermoeiendste periode. Al de nieuwe leerlingen die vaak rond lopen zonder dat ze weten waar ze heen moeten. Ze kennen de regels nog niet helemaal, komen vaker te laat in de les omdat ze het lokaal niet konden vinden. Door de ligging van zijn lokaal, waar toverdranken werd gegeven, was het nog eens zo erg. Het was beneden in de kerkers en de kans dat je het niet vond was net iets groter als bij de rest.  Als je een zeer slecht geheugen had, kon het wel eens een probleem voor je worden. Voor de rest waren eerstejaars ook altijd veel drukker dan de hogere jaren. Dat ze drukker waren kwam deels ook door hun leeftijd. Het was een fase waar ze allemaal door moesten, vaak tot ergernis van de mensen rondom hen.
Met een doos vol voorwerpen liep de man door de gangen van Hogwarts. In de doos zaten onderhandelen enkele boeken, potjes met kruiden en andere materialen, en nog meer voorwerpen. Het was allemaal nieuw en hij was het allemaal zelf gaan kopen, nu moest hij het alleen nog op de juiste plaats in zijn lokaal gaan opbergen. Nick had alles zelf gekocht met één simpele reden; zo wist hij dat wat hij had, van goede kwaliteit was.  Niet dat hij twijfelde aan de kwaliteit van wat de school aankocht, maar hij wou zekerheid, zeker bij bepaalde ingrediënten. Terwijl hij door de gangen liep leek het haast alsof iedereen in de tegenovergestelde richting moest, want heel de tijd moest hij uit de weg gaan voor zijn tegenliggers. Enkele keren waren er kinderen tegen Nick of de doos aangelopen, en iedere keer was het geluid van glas dat tegen elkaar kwam hoorbaar. Meer dan de helft dat erin zat was breekbaar, moest de doos op de grond vallen zou alles wat erin zat stuk zijn. Hij kon het maken, daar niet van, maar het zou een dom zicht zijn. Nick was dan ook zeer blij toen hij de kerkers eenmaal gevonden had. Het was er veel rustiger en eindelijk kon hij normaal bewegen zonder iemand omver te lopen of te slaan.
Nick ging regelrecht naar zijn lokaal, eenmaal daar zetten hij de doos neer op één van de lege tafels en begon hij alles uit te pakken. Eerst moest alles de doos uit, daarna ging hij nog wel zien waar dat hij alles zou wegleggen. Doordat de man zo druk bezig was had hij de deur niet terug horen open gaan. Pas toen die met een klik terug dicht viel draaide hij zich licht geschrokken om zodat hij kon zien wie het was. ‘Ik had niet verwacht dat ik bezoek ging krijgen.’ Zei Nick terwijl hij zijn blik alweer verlaagde.


---------
Open voor iedereen die dat wilt c:

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

falling
UP AND DOWN MY SPINE GO SHOCKWAVES NOW TUMBLING HEAD OVER HEELS LOST IN THIS MAZE AGAIN CAUSE I'M FALLING FALLING FAST LIKE I ALWAYS DO TELL ME IT WON'T PASS I'VE EVERYTHING TO LOSE STOP ME BEFORE I GO TOO FAR
Terug naar boven Ga naar beneden
Elsa Wilkins
Elsa Wilkins

A Gryffindor Student

A Gryffindor Student

Dubbel Accounts : Geen
Aantal berichten : 26
RPG - Posts : 4

My Wizard
Leeftijd: 16
Partner: Whatever happens here, we remain.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimezo dec 29, 2013 12:35 amDe klok tike zachtjes op de achtergrond terwijl Elsa een beetje door haar nieuwe boeken bladerde. De kaften waren nog niet beschadigd en het papier rook nog zo vers... Aan het eind van het jaar was er niets meer van over, wist ze uit ervaring. Ze ging niet echt zuinig met haar boeken om. Ze lag op haar buik op bed, met haar voeten in de lucht. Het voelde goed om weer terug te zijn. Heel goed. Ze had het warme thuisgevoel van het kasteel ontzettend gemist tijdens de vakantiedagen. Haar vader, Arnie - hij kon er niets aan doen. Maar Elsa miste haar pap. Hoe hij vroeger was. En wie ze nog meer miste - dat was haar zus Ana. Het was misschien een beetje gek, maar na al die jaren voelde ze nog steeds een sterke band met haar. Ze hadden elkaar al meer dan tien jaar niet gezien en toch dacht ze bijna iedere dag wel even aan haar. Misschien dat Ana haar allang was vergeten... Het maakt ook niets uit. Dat zou waarschijnlijk wel beter zijn. 

Plotseling klapte de deur van de slaapzaal open. Haar luide kamergenootje kwam binnen gestormd. Ze schreeuwde iets over een horloge en beschuldigde iedereen die ze tegen kwam van diefstal. Oeps. Dat was Elsa's schuld. Ze had het horloge op de grond zien liggen en had het opgepakt, maar was vergeten om de eigenaar te zoeken. Shit! Hij lag nog in het lokaal van professor Kingsley, bedacht ze zich. "Shut up Michelle! I'll get your watch, I left it in Mr. Kingsley's room. Please just - calm down," zei ze licht geïrriteerd terwijl ze haar boek dichtklapte en uit haar bed klom. 

Na zes jaar rond gedwaald te hebben door de gangen kende Elsa het kasteel goed. Waarschijnlijk zelfs beter dan de meeste zesdejaars, aangezien ze vanuit nieuwsgierigheid weleens op ontdekkingstocht was gegaan en daardoor een paar handige afsnijdingen had gevonden. Zoals het smalle gangetje waar je terecht komt als je over de leuning van de eerste trap naar boven springt. Elsa zigzagde tussen de stroming van leerlingen door en baande haar weg naar het lokaal. Ze stond voor een gesloten deur en overwoog eerst om te kloppen, maar bedacht zich dat er misschien nog niemand binnen was. Ze keek even om zich heen of niemand keek en bewoog de deurklink voorzichtig heen en weer om te zien of de deur op slot was. Open! Zo zachtjes mogelijk duwde ze de deur open en glipte naar binnen, zonder door te hebben dat er wel iemand in het lokaal aanwezig was. Ze keerde haar rug naar het lokaal om de deur dicht te doen tot die met een harde klap dicht viel. Van de schrik schoten haar schouders omhoog. "Ik had niet verwacht dat ik bezoek ging krijgen," klonk een mannenstem achter haar. Ze drukte haar lippen op elkaar en haalde even diep adem door haar neus. Vervolgens keerde ze zich ongemakkelijk richting de persoon in de kamer. Professor Kingsley. Natuurlijk. "En ik had niet verwacht dat u hier nu al zou zijn.." glimlachte ze met een verontschuldigende blik. Haar blik ging kort naar een tafeltje in de hoek van de kamer, waar het gouden horloge had moeten liggen. Wat? Hij lag er niet meer... Dat was niet goed. Nu had ze geen excuus meer om zijn lokaal binnen te sluipen. En Michelle zou ook nog eens behoorlijk pissig worden (dat was een understatement). "Heeft u toevallig een horloge zien liggen hier? Ik heb hem per ongeluk laten liggen," vroeg ze met haar vriendelijkste stem. Hopelijk zou hij haar geloven. Zo niet, dan was hij gewoon een zak. --------- 
Hoop dat je er iets mee kunt! ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Professor Kingsley
Professor Kingsley

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : -
Aantal berichten : 59
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 32
Partner: I feel like I have dragged you into my world.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimezo dec 29, 2013 10:50 am

Daar had je het al. Nick had werkelijk verwacht dat er een eerste jaars binnen zou zijn gekomen toen hij de deur had horen dicht vallen. Die kinderen liepen ook altijd maar overal heen zonder precies te weten wat hun eindbestemming was. Ze wilden alles verkennen en wisten nog niet wat wel en niet mocht. Niet dat Nick zijn lokaal binnen dringen een misdaad was. Hij was oprecht verbaast toen hij een 6de jaar in zijn lokaal zag staan. Hij herkende haar nog wel van de vorige jaren. Ze zat in Gryffindor en haar naam was…wat was haar naam ook alweer? Elsa Wilkins, dat was haar naam. Nick had jaarlijks zoveel leerlingen, nieuwe en oude, maar het waren er zoveel dat het soms onmogelijk leek om ze allemaal bij naam te kennen. De herrieschoppers daarin tegen kende je na de eerste les al bij naam. Het kwam er gewoon op neer dat je het hem niet kwalijk kon nemen als hij je naam even niet wist.
Een glimlach verscheen heen op Nick zijn gezicht bij haar opmerking. ‘Het is wel mijn lokaal.’ Zei hij vriendelijk. Hij had dan geen bezoek verwacht, maar dat was geen reden om kwaad te worden. Als hij echt wou dat niemand binnen kon dan had hij de deur moeten sluiten. Rustig leunde naar achter tegen de tafel waar zijn spullen op lagen. Zijn armen sloeg hij over elkaar aan terwijl hij naar haar luisterde. De hele tijd had hij haar niet één keer in de ogen aangekeken. Zijn gezicht was wel naar haar toe gedraaid, maar heel de tijd zocht hij een plek om zich op te kunnen focussen. ‘Een gouden horloge?’ Zijn wenkbrauwen gingen vragend naar boven. Hij kon zich niet herinneren dat hij er één gezien had, maar hij was hier dan ook al heel de tijd bezig. ‘Waar heb je hem laten liggen?’ Hij ging weer recht staan om een beter beeld te hebben van zijn lokaal. Nick was blij dat hij eindelijk echt iets had om naar te zien. Zonder op een antwoord te wachten wandelde hij dieper het lokaal in naar zijn bureau. Als hij iets gevonden had dat hij niet herkenden dan zou het daar moeten liggen. Nick trok één van de schuiven open en begon de inhoud eruit te halen. Het zou je verbazen als je wist wat leerlingen allemaal vergaten want bijna alles zat erin. Van snoepjes voor je uil tot handschoenen en brillen. Een horloge was hij echter nog niet tegengekomen.

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

falling
UP AND DOWN MY SPINE GO SHOCKWAVES NOW TUMBLING HEAD OVER HEELS LOST IN THIS MAZE AGAIN CAUSE I'M FALLING FALLING FAST LIKE I ALWAYS DO TELL ME IT WON'T PASS I'VE EVERYTHING TO LOSE STOP ME BEFORE I GO TOO FAR
Terug naar boven Ga naar beneden
Elsa Wilkins
Elsa Wilkins

A Gryffindor Student

A Gryffindor Student

Dubbel Accounts : Geen
Aantal berichten : 26
RPG - Posts : 4

My Wizard
Leeftijd: 16
Partner: Whatever happens here, we remain.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimezo dec 29, 2013 6:27 pm

Het lokaal was stil en verlaten en leeg, maar dat was logisch. Het was het begin van het nieuwe schooljaar. Elsa keek kort naar de doos die de professor op tafel had gezet. Zat het horloge misschien daarin? Ze verwachtte niet dat Kingsley het zou stelen, maar ze kon het ook niet uitsluiten. Toch; Mr Kingsley? Een dief? Nee, dat leek haar niet. "Het is wel mijn lokaal." Ja, dat wist ze ook wel. Het was gewoon typisch dat hij nu al bezig was met voorbereidingen terwijl de lessen nog niet waren begonnen. Er waren ook van die leraren die dat het liefst zo lang mogelijk uitstelden. Van die leraren die er tegen opkeken om hun leerlingen weer te moeten zien. Gelukkig was Kingsley niet zo, en Elsa was ook behoorlijk opgelucht toen hij haar zelfs wou helpen. "Een gouden horloge?" Elsa knikte kort. Ze probeerde hem aan te kijken en toen viel het haar weer op; dat vreemde gedrag van hem. Het was alle jaren dat ze les van hem had al zo geweest. Hij keek je nooit helemaal recht aan. Het was een beetje eigenaardig, maar iedereen heeft wel wat gekke trekjes, dus ze ging er ook niet naar vragen. Waarschijnlijk zou ze toch niet echt een goed antwoord krijgen als ze dat wel zou doen. "Waar heb je hem laten liggen?" vroeg de man. Elsa wees meteen naar de lege tafel: "Hij zou daar moeten liggen.. Maar hij is verdwenen," legde ze uit terwijl ze haar schouders ophield. Ze keek ongemakkelijk toe hoe de professor zijn bureaulaatjes open trok en doorzocht. Zelfs liep ze langs wat tafeltjes heen en checkte de vloer, maar het horloge was echt nergens te bekennen.
Wacht - waarom deden ze eigenlijk zo moeilijk? Ze waren op een magische school. Waarom gebruikte ze niet gewoon magie om het stomme ding te vinden? "Heeft u er bezwaar tegen als ik een spreuk gebruik? Dat is een stuk gemakkelijker," zei ze terwijl ze haar wand langzaam uit haar broekzak trok. Hopelijk zou hij het niet erg vinden als zijn lokaal doorzocht werd.. Je wist maar nooit wat leraren in hun bureau's verborgen hielden. Misschien had Kingsley stiekem wel een verzameling Playboy's verstopt... Of gestolen sieraden. Maar ze verwachte niks geks. Elsa wou gewoon dat horloge terug, en als het horloge niet met accio tevoorschijn kwam; dan wist ze in ieder geval dat hij niet meer in het lokaal lag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Professor Kingsley
Professor Kingsley

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : -
Aantal berichten : 59
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 32
Partner: I feel like I have dragged you into my world.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimezo dec 29, 2013 10:08 pm

Ergens had ze gewoon kunnen verwachten dat Nick in het lokaal was. Hij vond zijn opmerking dan ook meer dan logisch. Kwaad was het zeker niet bedoeld. Voor de man was het ook niet meer dan logisch geweest dat hij hielp met het zoeken naar het horloge. Zij was het kwijt, had het hier voor het laatst gezien en hij was een Professor. Het was ergens zijn plicht om mee te zoeken. Toen ze zei waar ze het horloge had neer gelegd keek Nick op van zijn schuif naar de plek. Hij kon zich wel herinneren dat er iets had gelegen, maar om met zekerheid te zeggen dat het een gouden horloge was kon hij niet. ‘Ik hoop van niet, maar het zou mogelijk kunnen  zijn dat iemand anders het misschien al heeft meegenomen.’ Voor haar was te hopen dat het niet zo was, maar de mogelijkheid was er. Als hij heel de tijd zijn lokaal zou moeten sluiten als hij even weg ging, om het nadien terug te openen ging hij daar langzaam aan gek van worden. Zeker als hij zoals nu dozen moest liggen verhuizen. Niemand ging de moeiten nemen om iedere keer het lokaal weer te sluiten. Nick ging er ook van uit dat niemand zijn lokaal binnen zou gaan. Ja er lagen ingrediënten en materialen die schadelijk konden zijn als ze in de verkeerde handen vielen, maar daar kon je niet zo makkelijk aan geraken.

Heel de inhoud van de schuif lag ondertussen op zijn bureau. Het laatste dat hij eruit haalde was een chocolade kikker. Deze zat natuurlijk nog in zijn doosje, dat nog niet was geopend. Onderzoekend draaide Nick het rond in zijn hand. Net zoals al de rest van de inhoud was het door iemand vergeten. ‘Wil jij dit toevallig hebben?’ het doosje stak hij wat in de lucht zodat hij er zeker van zou zijn dat Elsa het zag. Het was vast van iemand geweest maar de man verwachte niet dat iemand het nog ging komen halen. Als het toch zo was en de chocolade was weg…wel dan ging Nick nog wel zien wat hij ging doen. Waarschijnlijk ging hij er dan wel een nieuwe kopen. Dat was gewoon hoe hij in elkaar zat. Het doosje met de kikker in legde hij op de hoek van zijn bureau terwijl hij de rest terug stak. Als ze het echt wou hebben kon ze het nu altijd komen halen. Voor de zekerheid bekeek hij alles nog eens voor dat hij het weg stak. Misschien dat hij er zonet overheen had gezien. Helaas was dat niet het geval want ook nu had hij het horloge niet gezien.
Alles had hij net weer weggestoken toen dat Elsa met een idee kwam. Nick zou haar nog kunnen tegen houden maar ze was al bezig met het nemen van haar wand. Daarbij had hij geen enkele reden om haar tegen te houden. Het kon werken. ‘Ja is goed, doe maar. Het zou kunnen werken.’ Nick kwam vanachter zijn bureau vandaan en voegde zich weer bij Elsa.

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

falling
UP AND DOWN MY SPINE GO SHOCKWAVES NOW TUMBLING HEAD OVER HEELS LOST IN THIS MAZE AGAIN CAUSE I'M FALLING FALLING FAST LIKE I ALWAYS DO TELL ME IT WON'T PASS I'VE EVERYTHING TO LOSE STOP ME BEFORE I GO TOO FAR
Terug naar boven Ga naar beneden
Lana Moore
Lana Moore

A Gryffindor Student

A Gryffindor Student

Dubbel Accounts : Professor Flynn
Aantal berichten : 47
RPG - Posts : 7

My Wizard
Leeftijd: 11 Years {05-01}
Partner:
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimema dec 30, 2013 9:50 am
Er was iemand binnen. Maar was dat wel de docent toverdranken? Lana besloot het er op te wagen en klopte zachtjes op de deur.
Te zacht. Ze klopte nogmaals, dit keer harder. Voorzichtig opende ze de deur en schuifelde naar binnen. Professor Kingsley stond samen met een leerling te overleggen. '..kunnen werken.' Zachtjes kuchte ze. "Eehm.. Sorry dat ik stoor.." Even hield ze haar adem in. "Maar ik had dit in uw lokaal gevonden." Ze hield een gouden horloge omhoog. "Het lag daar op die tafel, maar het zag er zo duur uit. En ik dacht.. Nou ja." Nu ze het zei klonk het best wel idioot.. Waarom zou er iemand vrijwillig naar de kerkers gaan om een horloge te stelen. "Ik dacht dat hij misschien zou worden gestolen.. Dus heb ik het meegenomen om later aan u te geven." Langzaam werd haar stem steeds zachter, tot het nog maar een fluistering was. Snel stak ze haar hand uit en legde het op het bureau.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://blueoreo.deviantart.com/
Elsa Wilkins
Elsa Wilkins

A Gryffindor Student

A Gryffindor Student

Dubbel Accounts : Geen
Aantal berichten : 26
RPG - Posts : 4

My Wizard
Leeftijd: 16
Partner: Whatever happens here, we remain.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimema dec 30, 2013 12:30 pm


"Ik hoop van niet, maar het zou mogelijk kunnen zijn dat iemand anders het al heeft meegenomen." Elsa perste haar lippen op elkaar. Dat was zeker waar. Maar als dat zou zo zijn, zou ze echt pech hebben. De kans dat ze het horloge dan nog terug zou vinden was wel heel erg klein. Michelle ging haar vermoorden. Ze krulde haar mouwen omhoog en trok nog een paar laatjes open van de tafels, maar zoals ze al had verwacht waren ze allemaal leeg. "Wil jij dit toevallig hebben?" klonk de professor plotseling bij zijn bureau vandaan. Elsa keek op en zag een klein kartonnen dingetje in zijn hand. Het was paars en goud gekleurd en had een aparte vorm. "Een chocolade kikker! Wat tof!" Elsa stapte enthousiast op Kingsley af en pakte het voorzichtig aan. "Als u zeker weet dat u hem niet zelf wil hebben.. " Die chocolade kikker ging ze bewaren. Ze weet nog hoe blij ze vroeger was toen ze er een vond. Misschien had ze nog wel ergens een verzameling van de bijbehorende kaarten. Minerva had ze wel drie keer gekregen, wist ze nog. Ze stopte het doosje zorgvuldig in haar zak. Mr Kingsley hoefde hem toch niet terug, anders had hij het ook niet aan haar gegeven. Hij werd met de minuut aardiger. Elsa ging weer terug naar haar plek achter in het klaslokaal. De professor vond het prima als ze een spreuk wou gebruiken, dus tilde ze haar wand de lucht in. Net toen ze 'accio' wou roepen, kwam er een meisje het lokaal binnen gewandeld. Ze had rood haar, net zoals Elsa, en het leek erop dat ze een eerstejaars was. Een Gryffindor eerstejaars. Daar kwamen gelijk wat herinneringen bij naar boven. "Eehm.. Sorry dat ik stoor.." Oh, ze was een beetje zenuwachtig.  "Maar ik had dit in uw lokaal gevonden." Elsa's ogen vergrootten bij het zien van het gouden horloge. Thank god! Dat was een opluchting. Ze hoorde de volgende woorden van het meisje maar half. Het kon haar niet schelen hoe ze er aan was gekomen, ze was geweldig. "Wow! Mijn held!" zei Elsa vrolijk terwijl ze op het meisje afliep. "Daar was ik net naar opzoek. Dankje. Je hebt zo ongeveer mijn leven gered," lachte ze terwijl ze het horloge van haar overnam. Die ging ze niet nog een keer kwijtraken. 

Terug naar boven Ga naar beneden
Professor Kingsley
Professor Kingsley

A Hogwarts Teacher

A Hogwarts Teacher

Dubbel Accounts : -
Aantal berichten : 59
RPG - Posts : 6

My Wizard
Leeftijd: 32
Partner: I feel like I have dragged you into my world.
Karakter:

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitimedi dec 31, 2013 4:38 pm

De chocolade kikker die Nick aangeboden had viel in de smaak. Met een glimlach had hij haar de chocolade kikker overhandigd. De kikker zou het horloge niet kunnen vervangen moest het sieraad echt weg zijn, maar hij hoopte nog steeds om het horloge te vinden. ‘Ik ben er zeker van dat ik hem niet moet hebben.’ Zei hij met een glimlach. Als hij hem echt zelf wou hebben dan was hij er niet over begonnen, of misschien wel. Hij zou het dan gewoon hebben gevraagd uit beleefdheid en dan had hij gehoopt dat ze het niet moest hebben. Zijn spullen had hij net allemaal terug weggelegd en Elsa had voorgesteld om het horloge met een spreuk te zoeken. Het was een goed idee geweest dus Nick had het goedgekeurd. De spreuk was echter nog niet eens uitgesproken of de deur van zijn lokaal ging weer open. Een meisje kwam naar binnen. Zo te zien was het een eerste jaar geweest want Nick kon zich niet herinneren haar ooit al in zijn les te hebben gehad. ‘Nee, je stoort niet, kom maar binnen.’ De man draaide zich naar het meisje toe. Door haar kleinere gestalten werd hij eens niet verplicht om naar beneden te kijken, hij kon nu gewoon over haar heen blijven zijn. Toen ze zei dat ze in zijn lokaal wat gevonden  had schoten zijn wenkbrauwen vragend ophoog. Het stond nu wel vast, het was niet veilig om je lokaal open te laten, zeker niet als er eerste jaartjes rondlopen die doen wat zij denken juist in. Het gouden horloge dat hij nog aan het zoeken was geweest hield het meisje omhoog. Eén iemand was duidelijk zeer blij. Elsa bedankte het meisje meteen zeer uitbundig, en ook al wou Nick nog wat zeggen, hij hield eerst zijn mond maar even. ‘Het is misschien wel verstandig als je de volgende keer een gevonden voorwerp meteen afgeeft, en al er niemand is, om het op de bureau van de desbetreffende Professor te leggen.’ Het was niet slecht bedoeld, helemaal niet. Nick bedoelde het als een tip, want misschien dat het de volgende keer niet zo goed afliep. Anderen konden misschien gaan denken dat ze het echt had gestolen en dat ze het bij wou houden.

-------------
Omc, dit is echt een slechte post, sorry D:

.·•·.·´¯`·.·•·.·´нσgωαятѕ`·.·•·.·´¯`·.·•·.

falling
UP AND DOWN MY SPINE GO SHOCKWAVES NOW TUMBLING HEAD OVER HEELS LOST IN THIS MAZE AGAIN CAUSE I'M FALLING FALLING FAST LIKE I ALWAYS DO TELL ME IT WON'T PASS I'VE EVERYTHING TO LOSE STOP ME BEFORE I GO TOO FAR
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud

A new year, a new begin. Empty
BerichtOnderwerp: Re: A new year, a new begin.   A new year, a new begin. Icon_minitime
Terug naar boven Ga naar beneden
 

A new year, a new begin.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hogwarts :: ϟ Hogwarts Academy :: .:. Dungeons-